Escola de futbol Poblenou

Fundada l’any 2007 l’Escola de futbol Poblenou està formada per joves jugadors/es de diferents edats, des dels més petits, nens i nenes a partir dels tres anys, fins als més grans. L’Escola va dirigida a tots aquells als que els hi agrada el futbol i volen apendre’l o millorar la seva tècnica.

La nostra metodologia formativa es basa en l’aprenentatge analític de la tècnica, oferint una atenció individualitzada pels nostres experts a tots els alumnes. Tampoc ens oblidem de la formació competitiva, dissenyant una sèrie de partits contra altres equips, per tal d’introduir l’element competitiu necessari per aconseguir els valors d’autosuperació, esforç…, i així obtenir un major rendiment individual i d’equip.

Horari

Entrenem entre dues hores setmanals, adaptant-nos a les necessitats de cada nen, nena i família.

  • Dilluns i dimecres o bé dimarts i dijous.
  • Entrenaments en grup de 16:30 a 17:30 h o de 17:30 a 18:30 h.

Nivells

Escoleta: introducció als aspectes bàsics del futbol on majoritàriament es treballen les habilitats motrius bàsiques del nen/a. Nascuts entre el 2015 i el 2017.

Prebenjamí: el jugador/a aprèn a dominar la pilota i s’introdueix en els aspectes bàsics del futbol, iniciant-se en les diferents situacions de partit. Nascuts entre el 2013 i el 2014.

Benjamí: es potencia el joc amb les dues cames per ensenyar-hi coneixements amplis de les situacions bàsiques tàctiques del futbol. Nascuts entre el 2012 i el 2011.

Aleví: millorem les característiques físiques, tècniques i tàctiques dels jugadors, dominant la pilota i sabent en cada moment que han de fer. Nascuts entre el 2009 i el 2010.

Infantil: A més dels conceptes apresos en les etapes anteriors, comencen a realitzar parets, canvis d’orientació, desmarcatges en suport i ajudes constants. En l’àmbit defensiu, es fa especial èmfasi en els marcatges i les permutes, així com en les entrades, l’anticipació i les intercepcions. Els/Les jugadors/es aprendran a crear i utilitzar estratègies, les quals els ajudaran a aprofitar qualsevol situació per a sorprendre o neutralitzar a un rival en el transcurs d’un partit. Nascuts el 2007 i 2008.

Cadet: En aquesta categoria, els jugadors/es han de conèixer perfectament tots els conceptes ofensius i defensius apresos en les etapes anteriors. Es reforçaran i milloraran i seguim perfeccionant l’estratègia. En els entrenaments els jugadors/es han de continuar practicant els marcatges, els replegaments, les cobertures, les permutes i les basculacions. Nascuts el 2005 i 2006.

Filosofia d'ensenyament

La nostra missió, a l’hora de formar esportistes, és formar jugadors/es  que respectin companys/es, regles i adversaris. Per aconseguir-ho ens basem en el mètode global de l’ensenyament del futbol sala que tants bons jugadors ha donat en el futbol actual.

La nostra tècnica serveix per millorar les condicions físiques necessàries per a la pràctica del futbol i va dirigida tant als més petits, amb els que treballem habilitats motrius bàsiques i coordinatives, fins als més grans, amb els que millorem les seves qualitats físiques bàsiques. Tot això, sempre amb la pilota pel mig  i treballant de forma integral els altres aspectes del futbol.

Dins del disseny d’activitats, l’equip tècnic d’entrenadors fem servir material especial per augmentar el nivell d’aprenentatge: pilotes de diferents mides per potenciar el domini de la pilota, miniporteries per tal de tenir una major precisió en el xut, escales per a millorar la coordinació, etc…..

Els nostres tècnics disposen de material especial per poder treballar amb els porters i els seus gestos tècnics. Oferim, doncs, una escola divertida, on els nostres jugadors/es gaudeixen del futbol alhora que aprenen. Una escola segmentada en grups diferenciats segons les edats i els nivells, amb entrenadors especialistes segons el perfil de grups i on s’alternaran activitats d’aprenentatges amb altres de més lúdiques per tal transferir els valors d’aquest esport apassionant.