Escola de futbol Poblenou

Inscripcions obertes a partir del 24 d’agost de 2020.

Fundada l’any 2007 l’Escola de futbol Poblenou està formada per joves jugadors/es de diferents edats, des dels més petits, nens i nenes a partir dels tres anys, fins als més grans. L’Escola va dirigida a tots aquells als que els hi agrada el futbol i volen apendre’l o millorar la seva tècnica.

La nostra metodologia formativa es basa en l’aprenentatge analític de la tècnica, oferint una atenció individualitzada pels nostres experts a tots els alumnes. Tampoc ens oblidem de la formació competitiva, dissenyant una sèrie de partits contra altres equips, per tal d’introduir l’element competitiu necessari per aconseguir els valors d’autosuperació, esforç…, i així obtenir un major rendiment individual i d’equip.

Horari

Entrenem entre dues i tres hores setmanals, adaptant-nos a les necessitats de cada nen, nena i família.

3h Setmanals: dilluns i dimecres o bé dimarts i dijous

  • Entrenaments individualitzat de 17:00h a 17:30h.
  • Entrenaments en grup de 17:30h a 18:30h.

2h Setmanals: dilluns i dimecres o bé dimarts i dijous

  • Entrenaments en grup de 16:30h a 17:30h o de 17:30h a 18:30h.

Entrenament de porters

A l’Escola Futbol Poblenou ens agrada superar-nos dia rere dia.

Per això, si el que t’agrada és ser porter, tens a la teva disposició un entrenament exclusiu per millorar la teva tècnica.

L’entrenament de porters el realitzarem el primer dimarts de cada mes: de 18.30 h a 19.15 h.

 

Nivells

Psico-futbol: introducció als aspectes bàsics del futbol on majoritàriament és treballen les habilitats motrius bàsiques del nen/a.

Iniciació: el jugador/a aprèn a dominar la pilota i s’introdueix en els aspectes bàsics del futbol, iniciant-se en les diferents situacions de partit.

Tecnificació: es potencia el joc amb les dues cames s’ensenyen coneixements amplis de les situacions bàsiques tàctiques del futbol.

Perfeccionament:  millorem les característiques físiques, tècniques i tàctiques dels jugadors, dominant la pilota i sabent en cada moment que han de fer.

 

Filosofia d’ensenyament

La nostra missió, alhora de formar esportistes, és formar jugadors/es  que respectin companys/es, regles i adversaris. Per aconseguir-ho ens basem en el mètode global de l’ensenyament del futbol sala que tants bons jugadors ha donat en el futbol actual.

La nostra tècnica serveix per millorar les condicions físiques necessàries per la pràctica del futbol i va dirigida tant als més petits, amb els que treballem habilitats motrius bàsiques i coordinatives, fins els més grans, amb els que millorem les seves qualitats físiques bàsiques. Tot això, sempre amb la pilota pel mig  i treballant de forma integral els altres aspectes del futbol.

Dins del disseny d’activitats, l’equip tècnic d’entrenadors fem servir material especial per augmentar el nivell d’aprenentatge: pilotes de diferents mides per potenciar el domini de la pilota, mini-porteries per tal de tenir una major precisió en el xut, escales per a millorar la coordinació, etc…..

Els nostres tècnics disposen de material especial per poder treballar amb els porters i els seus gestos tècnics. Oferim, doncs, una escola divertida, on els nostres jugadors/es gaudeixen del futbol alhora que aprenen. Una escola segmentada en grups diferenciats segons les edats i els nivells, amb entrenadors especialistes segons el perfil de grups i on s’alternaran activitats d’aprenentatges amb altres de més lúdiques per tal transferir els valors d’aquest esport apassionant.