Escola de futbol Poblenou

Fundada l’any 2007 l’Escola de futbol Poblenou està formada per joves jugadors/es de diferents edats, des dels més petits, nens i nenes a partir dels tres anys, fins als més grans. L’escola va dirigida a tots aquells als que els hi agrada el futbol i volen aprendre’l o millorar la seva tècnica.

La nostra metodologia formativa es basa en l’aprenentatge analític de la tècnica, oferint una atenció individualitzada, pels nostres experts, a tots els alumnes. Tampoc ens oblidem de la formació competitiva, dissenyant una sèrie de partits contra altres equips, per tal d’introduir l’element competitiu necessari per aconseguir els valors d’autosuperació, esforç…, i així obtenir un major rendiment individual i d’equip.

Horari

El curs 2021-2022, l’activitat es desenvolupa de l’1 de setembre del 2021 al 30 de juny del 2022. S’entrena dos dies a la setmana (amb 2 opcions per escollir) en sessions d’1 hora, per a facilitar l’accés al màxim nombre de participants.

  • Dilluns i dimecres o bé dimarts i dijous.
  • Entrenaments en grup de 16:30 a 17:30 h o de 17:30 a 18:30 h.

Els dies festius no s’impartiran classes, seguint calendari escolar. Els períodes de vacances són:

  • Vacances de Nadal: del 23 de desembre del 2021 al 6 de gener del 2022.
  • Setmana Santa: de l‘11 al 18 d’abril del 2022.

Nivells

Escoleta: per nens i nenes de 3 a 5 anys. En aquesta etapa es fa una introducció als aspectes bàsics del futbol on majoritàriament es treballen les habilitats motrius bàsiques del nen/a aplicades al futbol sala. Nascuts entre el 2016 i el 2018.

Prebenjamí: per a nens i nenes de 6 a 7 anys. En aquesta etapa el jugador/a aprèn a dominar la pilota i s’introdueix en els aspectes bàsics del futbol sala. S’inicien en les diferents situacions de partit. Nascuts entre el 2014 i el 2015.

Benjamí: per nens i nenes de 8 a 9 anys. En aquesta etapa es potencia el joc amb les dues cames i tenir uns amplis coneixements de les situacions bàsiques tàctiques del futbol. Nascuts entre el 2012 i el 2013.

Aleví: per nens i nenes a partir de 10 anys. En aquesta etapa millorem les característiques físiques, tècniques i tàctiques dels jugadors, dominant la pilota i sabent en cada moment què han de fer. Creació de jugadors intel·ligents. Nascuts entre el 2010 i el 2011.

Infantil: a més dels conceptes apresos en les etapes anteriors, comencen a realitzar parets, canvis d’orientació, desmarcatges en suport i ajudes constants. En l’àmbit defensiu, es fa especial èmfasi en els marcatges i les permutes, així com en les entrades, l’anticipació i les intercepcions. Els jugadores/es aprendran a crear i utilitzar estratègies, les quals els ajudaran a aprofitar qualsevol situació per a sorprendre o neutralitzar a un rival en el transcurs d’un partit. Nascuts el 2008 i 2009.

Cadet: en aquesta categoria, els jugadors/es han de conèixer perfectament tots els conceptes ofensius i defensius apresos en les etapes anteriors. Es reforçaran i milloraran i seguim perfeccionant l’estratègia. En els entrenaments els jugadors/es han de continuar practicant els marcatges, els replegaments, les cobertures, les permutes i les basculacions. Nascuts el 2006 i 2007.

A partir dels equips BENJAMINS participen de la Lliga del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB). Es juga un partit setmanal, en divendres, segons calendari.

Filosofia d'ensenyament

A CET10 som pioners en valorar l’esport com a eina educativa. Seguim un model pedagògic propi, un recull de programacions unificades i organitzades que descriuen l’itinerari de l’alumne.

Som una escola pionera en l’aplicació de la metodologia d’aprenentatge i treball Smartfutsal. Un model que té com a objectiu principal estimular i crear jugadors que sàpiguen fer i pensar, jugadors intel·ligents. Busquem el màxim desenvolupament del jugador dins el terreny de joc, afavorint la resolució de problemes alhora que la qualitat tècnica.

Creem jugadors que respecten les regles, els companys/es i els adversaris.

Millorem les condicions físiques necessàries per a la pràctica del futbol treballant habilitats motrius bàsiques i coordinatives en els petits, que més endavant posaran en pràctica en les habilitats motrius específiques.

De la mà de l’equip tècnic, el nostre objectiu és augmentar el nivell de coneixement de l’esport.

Oferim coneixements per a cada nivell, amb grups segmentats segons edats i amb entrenadors especialitzats.

Oferim una escola divertida i amb valors on els jugadors gaudeixen d’aquest esport apassionant alhora que aprenen.