PROCÉS

L’usuari haurà de fer la compra de la reserva de camp a la pàgina web de cembogatell.com, descarregant el comprovant en PDF una vegada s’hagi efectuat el pagament de forma correcta, o mostrant-ho en el mòbil.

Els pagaments podran realitzar-se mitjançant el nostre TPV virtual utilitzant les targetes VISA i MASTERCARD.

En cas de dubte, l’usuari pot trucar al 932 216 567 o escriure un correu electrònic a [email protected]

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

L’usuari té dret a la devolució de l’import íntegre de la reserva sempre que es compleixin les condicions de la política de cancel·lació. La devolució es realitzarà a través del mateix mètode de pagament utilitzat a la compra, en aquest cas, per TPV virtual o transferència bancària (si no es disposa del tiquet).

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

La cancel·lació s’ha d’informar de les maneres següents:

  • Si es realitza 48 hores abans de l’hora d’inici de la reserva, es pot avisar per escrit a [email protected], per telèfon al 932 216 567 o a través de l’App del centre. En aquest cas, no hi haurà cap penalització. S’acordarà una nova data de reserva, a conveniència amb l’usuari/a.
  • D’altra banda, si la cancel·lació es realitza en menys de 48 hores, s’avisarà per telèfon al 932 216 567 o per mail a [email protected] indicant nom i cognoms, data i dades de contacte. Segons la normativa, s’abonarà l’import total de la reserva.