Lloguer del
camp de futbol

Lloguer del camp de futbol

Camp de futbol municipal a Barcelona

Ets un particular, escola o entitat? Busques un lloguer de camp de futbol assequible per jugar amb els amics, la família o els companys de feina?

Al CEM Bogatell disposem d’un gran camp de futbol 7 convertible en tres camps de futbol sala on podràs practicar el teu esport preferit.

El camp està disponible pel lloguer cada dia de la setmana. Podeu organitzar-vos i planificar una lliga, quedar puntualment per jugar un partit, o inclús celebrar una festa d’aniversari.

Vens a jugar?

Lloguer de camp de futbol

Lloguer de camp de futbol, futbol sala i els seus beneficis

BENEFICIS DE JUGAR AL FUTBOL

Quins són els secrets pels quals aquest esport, nascut a les illes britàniques al 1864, s’ha convertit en el més popular del món?

Tant si es juga en gespa com si es fa en les modalitats de futbol sala o platja, aporta molts beneficis tant a nivell físic com social i té un vessant lúdic que atrapa als qui el practiquen: des dels infants, que per començar a practicar-lo només necessiten una pilota, fins a homes i dones que gaudeixen d’allò més tant jugant-lo i també, com a espectador/es. El futbol és sens dubte també, un espectacle que mou masses d’aficionats/des arreu del món.

Molts són els beneficis tant per a les persones que el practiquen puntualment pels qui hi juguen regularment. Ensenya tant a infants, joves o adults valors com aprendre a ser bon company/a, el respecte, l’afany d’autosuperació, l’esforç i el treball en equip per assolir un mateix objectiu. Aconseguim desenvolupar la intel·ligència emocional amb els més petits i treballar conjuntament amb els equips més sèniors.

La pràctica d’aquest esport a l’etapa de la infantesa, els ajudarà en un futur a la seva vida personal, laboral i sentimental. Aprendran la capacitat lògica per a la resolució de problemes i a més, de millorar la seva presa de decisions en qualsevol situació de la vida. Aquest esport, ajuda a prendre decisions tant a infants, joves o adults amb més rapidesa, ja que has de passar la pilota amb mil·lèsimes de segon, això ha ajudat a desplegar la capacitat lògica a totes les edats. Els jugadors/es sempre estan buscant constantment avantatges tàctics dins del camp, per buscar una millor passada o per defensar amb més facilitat la seva àrea. Altres habilitats que també augmenten són la concentració, persistència i autodisciplina.

 

MILLORA LA PART FÍSICA: FORÇA, VELOCITAT I EQUILIBRI

No podem deixar de banda totes les millores físiques que té la pràctica de l’esport com és el futbol. Comencem amb la millora motora i muscular com la força, velocitat, equilibri entre altres. Sobretot a l’etapa d’infància es millora ràpidament la coordinació, ja que intervenen les dues cames amb la pilota. A l’etapa adulta, hi ha una millora molt gran en la capacitat cardiovascular on s’augmenta l’oxigenació amb la sang i fa augmentar la resistència. La capacitat aeròbica durant tants minuts corrents genera un augment de resistència alt. Per tant, molts cops els jugadors/es tenen una capacitat on són capaços d’esprintar i tornar a la calma, i després a la recuperació, d’una forma més ràpida que la gent sedentària.

 

AUGMENTA LA CONFIANÇA I L’AUTOESTIMA DELS JUGADORS/ES A TOTES LES EDATS

A part de les millores físiques, també hi té moltes virtuts per la capacitat mental, tal com a construir la confiança en un jugador/a dins com fora del camp. La confiança i l’autoestima en totes les edats no només influeixen dins del rendiment esportiu, sinó que també en el rendiment de l’escola, de l’empresa, la vida familiar i les amistats. A més, les endorfines que s’alliberen després d’un partit les quals són important per reduir l’estrès i l’ansietat en totes les etapes de la vida.

 

EL FUTBOL PER A EMPRESES AMB L’OBJECTIU DE SOCIALITZAR

El futbol per a empreses és una eina per poder socialitzar entre diferents departaments, ja que es comparteix temps, esforç, victòries i derrotes amb altres persones amb un mateix interès i un mateix objectiu dins del camp.

Amb la finalitat de guanyar un partit, és molt rellevant que els jugadors/es es comuniquen entre si. Estem en un esport col·lectiu on no es pot jugar de forma individual. A l’etapa de la infància ajuda al fet que els nois/es aprenguin a comunicar-se adequadament per a realitzar un joc fluid. La comunicació es va desenvolupant amb la pràctica i no d’un dia per l’altre. En aquesta edat els entrenadors tenen un paper fonamental on han d’evitar els conflictes entre jugadores i fomentar el bon respecte entre els jugadors.

En una etapa més sènior, es posen en pràctica eines de comunicació i diàleg dins del camp, la qual ajudarà a unir l’equip de treball. Enfortint la confiança entre companys/es i poder arribar a nous destins d’una forma més fluida i eficaç, tot això gràcies a la pràctica de futbol. Vine i comença a jugar a futbol amb el lloguer de camp de futbol del Bogatell.

Veniu a jugar a les lligues de futbol 7 o futbol sala amb un camp de gespa artificial del CEM Bogatell. 3.600 m² d’instal·lacions a la zona de la Vila Olímpia, on compteu també amb vestidors i bar-cafeteria on prendre alguna cosa després del partit. El temps de descompte, és vostre! El club, el formem un equip de professionals amb una llarga experiència en el sector que treballem amb il·lusió i exigència per oferir un servei esportiu global.

 

També podeu llogar el camp de manera puntual per venir a jugar amb amics o familiars i inclús celebrar la vostra festa d’aniversari. Consulteu els nostres packs!