El teu camp de futbol sala al Poblenou (Barcelona)

El teu camp de futbol sala al Poblenou (Barcelona)

Coneix el CEM Bogatell

El CEM Bogatell és un equipament de titularitat municipal gestionat per CET10 centrat en la pràctica del futbol sala. CET10 som una empresa de serveis esportius que portem més vint-i-cinc anys gestionant els beneficis de l’esport entre els nostres usuaris, més de 30.000 persones, que confien en la professionalitat, rigor i atenció personalitzada que oferim en els nostres projectes esportius.

Un gran espai dedicat al futbol 7 i futbol sala, situat a la zona de la Vila Olímpica, compta amb uns 3.600 m² d’instal·lació, amb vestidors, camp de futbol i cafeteria.

Al CEM Bogatell trobareu:

El club, el formem un equip de professionals amb una llarga experiència en el sector que treballem amb il·lusió i exigència per oferir un servei esportiu global:

  • Assessoria esportiva i estudis de mercat.
  • Disseny, creació, gestió i explotació d’equipaments esportius.
  • Creació i organització de tota mena d’activitats esportives.

Actualment gestionem més de  40.000 m² d’instal·lacions esportives amb més de 30.000 usuaris. Les persones són el més important de les nostres instal·lacions i treballem amb vocació, entusiasme i compromís per cuidar-les i adaptar-nos a les seves necessitats.

Passa-t'ho bé jugant a futbol sala!

Tant si ets un apassionat del futbol sala com si tens ganes d’aprendre’n, no dubtis a provar les nostres instal·lacions i serveis. Pots reservar camp, aprendre amb la nostra escola de futbol o apuntar-te a alguna de les lligues disponibles. T’hi esperem!

Futbol Sala