Escola de Futbol Sala Poblenou

Per a infants i joves amb ganes d’aprendre, millorar o perfeccionar la seva tècnica. T'hi animes?

SOL·LICITA INFORMACIÓ O UNA PROVA GRATUÏTA

Deixa’ns les teves dades i aviat ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  Missatge

  Vols una prova gratuïta?

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (CETFORMAT10, S.L.U.) Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d'iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Escola temporada 2024-2025

  Fundada l’any 2007, l’Escola de Futbol Sala del CEM Bogatell està formada per infants i joves amb ganes d’aprendre, millorar o perfeccionar la seva tècnica.Els infants i joves de 3 a 17 anys podran gaudir del seu esport preferit en unes instal·lacions a l’aire lliure i amb la metodologia Smartfutsal, pensada per a crear jugadors/es intel·ligents, que pensin abans d’actuar.

  Ens basem en l’aprenentatge analític de la tècnica, oferint una atenció individualitzada a tots/es els/les alumnes. A més, tenim present la formació competitiva, dissenyant una sèrie de partits contra altres equips, per tal d’introduir l’element competitiu necessari per aconseguir valors com l’autosuperació o l’esforç entre d’altres, i així obtenir un major rendiment individual i d’equip.

  Futbol masculí (nascuts entre 2015 i 2021)

  Informació

  Els equips benjamí, aleví i infantil participaran en la Lliga del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB). Es jugarà un partit setmanal, en divendres (majoritàriament) i algun en dissabte segons calendari. Els equips benjamí, aleví i infantil (determinats per la direcció tècnica de l’escola) participaran en les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol (FCF). Els partits es jugaran els caps de setmana. Alguns equips d'escoleta (determinats per la direcció tècnica de l'escola) i els equips prebenjamins, participaran en la Lliga Kids. Els partits es jugaran amb una periodicitat mensual (sempre en dissabte).

  Futbol femení (nascudes entre 2006 i 2018)

  Informació

  Els grups femenins tindran la possibilitat de jugar la lliga del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) o la de la Federació Catalana de Futbol (FCF) en funció de l'edat de la jugadora.

  Preus

  ESCOLA FUTBOL MASCULÍ

  A continuació teniu els preus de l’escola, de la matrícula i del servei de llançadora:

  Els partits no estan inclosos en el preu. La participació és optativa i s’ha de comunicar en formalitzar la inscripció.

  ESCOLA FUTBOL FEMENÍ

  En el cas de l’escola de futbol sala femení, les jugadores entrenen 2 hores i mitja per setmana:

  Els partits no estan inclosos en el preu. La participació és optativa i s’ha de comunicar en formalitzar la inscripció.

  Preus vàlids fins al 30 de juny del 2025.

  Sol·licita una prova gratuïta de l'activitat omplint el formulari

  Horaris de la temporada

  INSCRIPCIONS

  De l’11 al 21 de juny s’obre el termini d’inscripcions preferents i renovacions pels usuaris/es actuals. A partir del 24 de juny inscripcions obertes per a nous usuaris/es. Totes les inscripcions es realitzaran de manera online a través del següent enllaç:

  Calendari

  El calendari de l’activitat és del 2 de setembre del 2024 al 20 de juny del 2025. Els dies festius no s’impartiran classes, seguint el calendari escolar. La durada de l’activitat és de 10 mesos. Els períodes de vacances són:

  Sol·licita una prova gratuïta de l'activitat omplint el formulari

  Normativa

  Tipologia i preus dels packs

  Pack Iniciació

  Samarreta entrenament 1 + samarreta entrenament 2 + pantaló entrenament + dessuadora + mitjons.

  Preu pack: 50,46 €.

  Pack Competició

  Samarreta entrenament 1 + samarreta entrenament 2 + pantaló entrenament + dessuadora + mitjons + samarreta competició + pantaló competició.

  Preu pack: 68,79 €.

  Pack Federació

  Samarreta entrenament 1 + samarreta entrenament 2 + pantaló entrenament + dessuadora + mitjons + samarreta competició + pantaló competició + xandall + polo + bermudes + motxilla.

  Preu pack: 148,47 €.

  Pack Porter Competició

  Samarreta entrenament 1 + samarreta entrenament 2 + pantaló entrenament + dessuadora + mitjons + samarreta porter competició + pantaló porter competició.

  Preu pack: 69,58 €.

  Pack Porter Federació

  Samarreta entrenament 1 + samarreta entrenament 2 + pantaló entrenament + dessuadora + mitjons + samarreta porter competició + pantaló porter competició + xandall + polo + bermudes + motxilla.

  Preu pack: 149,25 €.

  Vols més informació sobre l'escola de futbol?