Lliga de futbol sala a Barcelona

Lliga de futbol
sala a Barcelona

 

Lligues masculines i femenines

Les lligues de futbol sala al CEM Bogatell – Eix Transversal, són gestionades per un grup d’especialistes en l’organització de campionats de futbol sala i futbol-7 i i es caracteritzen per oferir flexibilitat horària i instal·lacions de qualitat, així com el millor ambient.

Un espai on practicar el futbol amb els amics i/o companys de feina i dirigides a tots aquells jugadors/es i aficionats/des que volen practicar el seu esport preferit en un entorn i unes condicions de qualitat.

Vine a passar-ho bé amb el teu grup d’amics o amb els companys de feina.
Tenim també lliga femenina!

Feu un equip i no us ho penseu més, A jugar!

On jugareu?

Les nostres lligues es juguen en diferents equipaments de Barcelona:

 

CEM Bogatell lligues futbol sala

CEM BOGATELL

Equipament de 3.600 m² dedicat exclusivament al futbol. Camp de futbol 7 amb tres camps de futbol sala. Escola de futbol per a infants i joves. Bar-cafeteria. Servei de lloguer de camp.

C/ Carmen Amaya, 4-6
08005, Barcelona.
[email protected]

CEM LA MAR BELLA

Pavelló poliesportiu, dues sales polivalents, pista d’atletisme oficial, bar, pàrquing i infermeria.

C/ Av. Litoral Mar, 86-96
08005, Barcelona.
www.cemmarbella.cat

ARTÓS SPORTS CLUB

3 camps de futbol: un de futbol sala (18×38 m) i dos de futbol 3×3 (9×18 m), construïts amb gespa de primera qualitat. Pàrquing, cafeteria, servei de vending.

C/ dels Vergós, 67
08017, Barcelona
www.artossportsclub.com

A totes les instal·lacions els equips disposaran de vestidor per canviar-se abans i després del partit.

Podreu fer el seguiment de la classificació, calendari de partits o de l’equip ideal, així com tenir sempre a mà el reglament de la nostra lliga de futbol sala CEM Bogatell-Eix transversal aquí.

Si vols més informació sobre les nostres lligues, no dubtis en contactar amb nosaltres a la recepció del CEM Bogatell o enviar un correu electrònic a [email protected]. T’hi esperem!

NORMATIVA FUTBOL 7 I FUTBOL SALA

REGLES DE FUTBOL 7

Tal com diu la paraula, al futbol 7 només poden jugar simultàniament 7 jugadors/es per equip (incloent-hi el porter/a) i el camp podrà ser de terra, gespa natural o artificial. Els partits es divideixen en 4 parts de temps iguals i la seva durada dependrà del reglament de la competició. Es tracta d’una adaptació del futbol 11, en un camp de dimensions més petites, que s’ha anat popularitzant en jugadors de totes les edats degut, per una banda, a què no requereix una condició física tan exigent com la del futbol 11 i a què es produeix un major contacte amb la pilota. És per això també pel que és l’esport que practiquen els infants de categories com benjamí o aleví, permetent un bon aprenentatge de toc de pilota així com un joc més dinàmic.

Les regles més importants són les següents:

 • Es pot començar un partit amb un mínim de 5 jugadors dins del camp i la resta de jugadors fins a arribar a 7 s’hauran d’incorporar, com a màxim, al final del descans de la mitja part.
 • Els equips hauran de portar samarreta amb dorsal, pantaló, mitgetes, botes i canyelleres.
 • Cada jugador haurà de jugar, com a mínim, 2 períodes sencers.
 • El fora de joc està marcat per una línia paral·lela a la de mig camp i situada a 12 m de la porteria.
 • Durant els 3 primers períodes, els canvis s’hauran de fer en els descansos entre períodes, excepte quan siguin per lesió.
 • Els jugadors expulsats amb targeta vermella o doble groga no podran tornar a jugar durant 2 minuts, en passar aquest temps podrà entrar un altre jugador de l’equip a substituir-lo.

Consulta aquí tot el reglament del Futbol 7 de la FCF

 

REGLES DEL FUTBOL SALA

Si, en canvi, voleu jugar al futbol sala, es tracta d’un esport amb un camp encara més reduït de 40 x 20 metres, amb més contacte amb la pilota i amb menys jugadors, aquí teniu les seves normes més importants:

 • Els equips han d’estar formats per 5 jugadors/es cadascun, inclòs el porter/a.
 • Un partit mai es podrà disputar si no hi ha un mínim de 5 jugadors al camp. Si per diverses circumstàncies l’equip es queda amb menys de 3 jugadors, el partit s’hi haurà d’anul·lar.
 • Els partits de futbol sala duren 2 parts de 20 o 25 minuts cadascuna a temps corregut o aturat segons la categoria i divisió.
 • Cada equip podrà demanar un temps mort d’1 minut per cada part. No són acumulables.
 • Els equips hauran de portar samarreta amb dorsal, pantaló, mitgetes i botes. Les canyelleres són obligatòries en equips sèniors i recomanables a la resta de categories.
 • L’equipament del porter/a serà d’un color diferent del de la resta de l’equip.
 • No existeix la situació de fora de joc.
 • S’haurà marcat gol quan la pilota hagi traspassat totalment la línia de meta entre els pals i sota del travesser, colpejant-la amb qualsevol part del cos, a excepció dels braços i les mans.
 • Els equips podran realitzar tots els canvis que vulguin durant el transcurs del partit.
 • Si s’expulsa a un jugador, no podrà tornar a entrar al camp durant el partit.
 • Es considerarà falta a l’equip adversari si un jugador comet una infracció que l’àrbitre consideri, imprudent, temerària o amb ús excessiu de la força.

Consulta aquí tot el reglament del Futbol Sala de la FCF

 

A les lligues del CEM Bogatell – Eix Transversal oferim una bona experiència futbolística, on esperem que gaudiu fent esport amb els vostres amics/gues o companys/es. Recordeu que organitzem també tornejos puntuals durant la temporada dels que anireu rebent informació.

Us esperem a les nostres lligues de futbol!