Lloguer del camp de futbol

Ets un particular, una escola o una entitat? Busques un lloguer de camp de futbol assequible per jugar amb els amics, la família o els companys de feina? Si necessites un espai on jugar a futbol compta amb les instal·lacions de CEM Bogatell, gestionades per CET10. Disposem d’un gran camp de futbol 7 convertible en tres de futbol sala on podràs practicar el teu esport preferit.

El camp està disponible pel lloguer cada dia de la setmana. Contacta amb nosaltres amb el formulari que tens en aquesta pàgina si vols consultar la disponibilitat i fer una reserva.

El lloguer del camp de futbol està pensat perquè puguis passar una estona divertida amb els teus companys. Podeu organitzar-vos i planificar una lliga o quedar puntualment per jugar un partit inoblidable.

Vens a jugar?

Reserva ara!

Nom i cognoms

Email

Telèfon

El teu missatge

Verifica que no ets un robot

Accepto l'avís legal

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (COL.LECTIU D'ESPORT PER A TOTHOM 10 CLUB) Finalitats: a) Activitats comercial per diferents mitjans i canals de comunicació d?iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

Veure aquí l'avís legal