Lligues futbol sala a Barcelona

Al CEM Bogatell es juguen les lligues de futbol sala Eix Transversal, organitzadora de lligues de futbol amb seu a Barcelona especialista a gestionar lligues esportives tant per a empreses com per a particulars.

Les lligues Eix Transversal són gestionades per un grup d’especialistes en l’organització de campionats de futbol sala i futbol-7 que es caracteritzen per oferir flexibilitat horària, instal·lacions de qualitat, així com el millor ambient. Un espai on practicar el futbol amb els amics i/o companys de feina, destinat a tots aquells jugadors/es i aficionats que volen practicar el seu esport preferit en un entorn i unes condicions de qualitat.

Vine a passar-ho bé amb el teu grup d’amics o amb els companys de feina. Juga amb el teu equip per quedar primer o bé per passar una bona estona i després comentar-ho tot prenent alguna cosa. A jugar!

On jugareu?

Les nostres lligues es juguen en diferents equipaments de Barcelona:

 

CEM BOGATELL

Equipament de 3.600 m² on practicar futbol. Camp de futbol set dividit en tres de futbol sala. Escola de futbol per a nens i nenes. Bar-cafeteria.

C/ Carmen Amaya, 4-6
08005, Barcelona.
info@cembogatell.com

CEM MAR BELLA

Pavelló poliesportiu, dues sales polivalents, pista d’atletisme oficial, Bar, pàrquing, infermeria

C/ Av. Litoral Mar, 86-96
08005, Barcelona.
www.cemmarbella.cat

ARTÓS SPORTS CLUB

3 camps de futbol: un de futbol sala (18×38) i dos de futbol 3×3 (9×18), construïts amb gespa de primera qualitat. Pàrquing, cafeteria, servei de vending.

C/ dels Vergós 67
08017, Barcelona
www.artossportsclub.com

Si vols més informació sobre les nostres lligues, no dubtis en contactar amb nosaltres. T’hi esperem!